Salgsprosessen

Salgsprosessen

Gå ikke uforberedt inn i et salg, vi er opptatt av suksess! Det krever god planlegging og en god strategi tilpasset nettopp deg og ditt salg. Ta kontakt med oss i dag så gjør vi jobben for deg

AVTAL EN BEFARING

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat og avtal en befaring. Vi vil da gjennomgå boligen med deg og prosessen du nå skal igjennom. Vi vil også kunne gi deg en oppdatering på markedet i ditt lokale område å verdivurdere din bolig.

SIGNER OPPDRAGSAVTALEN

Før salgsprosessen kan påbegynnes må du skriftlig signere en oppdragsavtale. Vi vil gjennomgå innholdet i avtalen med deg, vi er også forpliktet til å skrive avtalen slik at totalprisen ved salget fremkommer.

MØTE MED TAKSTMANN OG FOTOGRAF

Når du skal selge en bolig er det viktig at presentasjonen blir best mulig. Dette vil alltid påvirke ditt salg. Vi kan gjerne bistå med å kontakte en takstmann og vi sørger for å bestille tid for vår fotograf til boligfoto. Det er viktig at du som selger er godt forberedt til møte med både takstmann og fotograf som begge er svært sentrale for ditt boligsalg. Forberedelsene er noe ulike og vi vil bistå deg med rådgivning før møtet.

SALGSOPPGAVE

Vi er pålagt ved lov å innhente informasjon om boligen for å gi kjøper en god kunnskap om boligen. Disse opplysningene skal gjennomgås av oss og i noen tilfeller vil det også være nødvendig med ytterligere undersøkelser. På bakgrunn av den informasjon som kommer frem lages så salgsoppgaven. Å velge en flink megler er derfor av stor betydning også for å unngå en evt. konflikt med en senere kjøper.

ENERGIMERKING

Energimerking og innhenting av ligningsopplysninger skal også vedlegges i salgsinformasjonen til kjøper. Vi hjelper deg med selve prosessen. Visste du at hensikten med energimerkingen er miljøbevissthet og det å bevisstgjøre boligeiere om effektiv bruk av energi?

MARKEDSFØRING

Det må også legges en plan for markedsføringen av din bolig. Behovet er ulikt avhengig av type bolig og beliggenhet. Hvem skal markedsføringen nå? Vi tar hånd om dette og sørger for å finne den rette kjøper for din bolig.